Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση Βύρωνα



Από την άνοιξη του 2011 η εργοδοσία της επιχείρησης INTERLINGUA κοροϊδεύει αναίσχυντα τους εργαζόμενους καθηγητές, αρνούμενη να τους πληρώσει τα δεδουλευμένα τους, ενάντια σε κάθε απόφαση που έχει παρθεί ακόμα και από τις τριμερείς συναντήσεις στο υπουργείο Εργασίας και δικαιώνει τους εργαζόμενους. Ο υπεύθυνος διευθύνων σύμβουλος έχει εξαφανιστεί, αφού πρώτα σκαρφίστηκε τα πιο απίθανα ψέματα και τις πιο ευφάνταστες ιστορίες που θα τις ζήλευε και η γονιμότερη επιστημονική φαντασία. Ενώ έχει υπογράψει συναλλαγματικές χιλιάδων ευρώ, που θεωρητικά τον δεσμεύουν στην αποπληρωμή των εργαζομένων συναδέλφων μας, τις αμφισβητεί, εξαναγκάζοντάς τους σε επίσχεση εργασίας δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση χρόνο.

Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας ισχυριζόμενοι λιγότερες εγγραφές, μειώσεις διδάκτρων ή καθυστερήσεις στην πληρωμή από τους μαθητές. Τέρμα πια!

ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!

Δε μοιράστηκαν μαζί μας τα κέρδη τους, δε θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΜΑΣ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ!

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου μας προκηρύχθηκε 24ωρη απεργία την Τετάρτη στις 6 Φλεβάρη στην INTERLINGUA (Ακαδημίας 98-100), με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 6 ΦΛΕΒΑΡΗ στις 8:30 το πρωί στην πλατεία Κάνιγγος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου