Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Δεύτερη παρέμβαση στη σχολή




Στις 11 Μάη του 2011, ημέρα πανελλαδικής απεργίας, πραγματοποιήσαμε, με την παρουσία δεκάδων εργαζομένων, δεύτερη παρέμβαση στην Interlingua (Κάνιγγος 17) έπειτα από την άρνηση της εργοδοσίας να καταβάλει μισθούς και δώρα εορτών.

Αρχικά βρήκαμε τα ρολά της επιχείρησης κατεβασμένα, ως ότου εμφανίστηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κύριος Γιώργος Πετρίδης, και κατόπιν, από το εσωτερικό του κτηρίου, μερικά ακόμα άτομα. Ο κύριος Πετρίδης παραδέχτηκε ότι η επιχείρηση μάς χρωστάει χρήματα, δήλωσε ότι κατανοεί το πρόβλημά μας, αλλά αρνήθηκε να δεσμευτεί για την αποπληρωμή μας. Εμείς για μία ακόμα φορά προβάλαμε τα δίκαια αιτήματά μας και απαιτήσαμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας, την ασφαλιστική μας κάλυψη και την αποκατάστασή μας στις θέσεις εργασίας μας.

Στην παρέμβαση συμμετείχαν και πάλι το σωματείο εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση Ν. Αττικής -Βύρωνας με τις δύο παρατάξεις του (Ενωτική Πρωτοβουλία και ΑΣΚ), συνάδελφοι από συναφείς χώρους, μέλη συλλογικοτήτων και ανένταχτοι εργαζόμενοι. Η παρέμβαση συνεχίστηκε μέχρι αργά το μεσημέρι, οπότε και αποχωρήσαμε, για να ορίσουμε σύντομα νέο αγωνιστικό ραντεβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου