Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΦΚΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (ΣΕΦΚ)

Μέλος ΟΙΕΛΕ
Ανδρέα Λόντου 6, 10681 Αθήνα
Τηλ. 210-3820537, 6977652768, 6938204777
email: sefk@sefk.gr, www.sefk.gr

23/9/2012

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης 23/9/2012

Ψήφισμα αλληλεγγύης στους έξι καθηγητές ξένων γλωσσών της Interlingua

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Καθηγητών (ΣΕΦΚ) εκφράζει την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή της στο δίκαιο αγώνα των έξι συναδέλφων καθηγητών ξένων γλωσσών που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας στην εταιρεία «Interlingua − Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών − Εκδόσεις Βιβλίων Α.Ε.». Καταγγέλλουμε την εργοδοσία, διότι εμπαίζει απροκάλυπτα τους συναδέλφους, αθετώντας, για μια ακόμη φορά, τις δεσμεύσεις της απέναντι στα αιτήματα των συναδέλφων, που αφορούν την εξόφληση των δεδουλευμένων και την αποκατάστασή τους στις θέσεις εργασίας τους με αμοιβές και ωράρια όπως αυτά είχαν συμφωνηθεί πριν το καλοκαίρι του 2010.

Καταγγέλλουμε τα Υπουργεία Εργασίας και Παιδείας που κωφεύουν μπροστά σε αυτήν την παράνομη και πέρα από κάθε λογική πρακτική της εργοδοσίας την οποία αφήνουν στο απυρόβλητο. Η Γ.Σ. του Συλλόγου μας τονίζει ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συναδέλφων με μαζικές και συνεχείς παρεμβάσεις διαμαρτυρίας έως ότου δικαιωθούν πλήρως τα αιτήματά τους.

Ο εργασιακός μεσαίωνας που οι εργοδότες στηριζόμενοι στις πλάτες της τρικομματικής κυβέρνησης του μαύρου μετώπου (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗ.ΜΑΡ.) προσπαθούν να επιβάλουν με κάθε μέσο στους εργαζόμενους, δεν θα περάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου